• header4.jpg
  • header5.jpg
  • header7.jpg
  • header8.jpg
  • header10.jpg

Aankoop woning

Wanneer u zich oriĆ«nteert op  de aankoop van een bestaande of nieuwbouwwoning kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij beoordelen in eerste instantie of de aankoop te realiseren is en aan welke maandlasten u kunt denken. Wij zullen u helpen de hypotheek te vinden, die goed bij u past. Vanaf de oriĆ«ntatiefase tot aan het tekenen bij de notaris zullen wij u begeleiden.

Oversluiten hypotheek

Voor onze relaties maken wij regelmatig rendementsberekeningen. Dit houdt in dat we een afweging maken of er voordeel is om uw huidig rentecontract van uw hypotheek open te breken. En om daarna een nieuw lager rentetarief met de bank overeen te komen. Belangrijk hierbij is dat de omzettingskosten zich terugverdienen en u per saldo voordeel behaald.

Een andere reden, om uw hypotheek aan te passen, kan zijn dat u niet tevreden bent met uw huidige hypotheek. Ook hierbij kunnen wij u helpen.

Woningverbetering

Als u onderhoud wilt doen aan uw woning of als u bijvoorbeeld een nieuwe keuken wenst, dan kunt u dit mogelijk realiseren door een extra hypotheek. Wij leggen u precies uit hoe u dit het best kunt doen.

Relatie beƫindiging en scheiding

Helaas loopt niet elke relatie zoals men gedacht had. Bij relatie beƫindiging of scheiding moeten tal van zaken aangepast worden, waaronder uw hypotheek. Dit is vaak een complex traject. Wij hebben de kennis in huis om dit voor u te realiseren.